Dragnea: Sufleteşte şi pragmatic mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni seara, că ”sufletește și pragmatic” și-ar dori ca Victor Ponta să devină președintele Camerei Deputaților, funcție ocupată în prezent de Valeriu Zgonea. 

ponta-dragnea-nuland-18470858“Eu, sufleteşte şi pragmatic, mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâţia ani de zile. (…) Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca după Paşte să ne vedem să discutăm şi asta şi alte lucruri, pentru că funcţia de la Cameră nu e importantă în sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui în partid, pentru că avem nevoie de el, el are nevoie de noi şi România are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi. O să mă văd cu Victor şi o să discutăm”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Preşedintele PSD a mai spus că este vorba de o discuţie mai largă, ce vizează maximizarea şanselor la scrutinul local şi parlamentar. “PSD are prima şansă, de-aia se întâmplă şi unele lucruri şi vom face împreună un plan corect, cinstit pentru ca PSD să nu-şi piardă şansele în aceste alegeri”, a mai spus Liviu Dragnea.

8 Comentarii

  1. Cine se aseamana se aduna (iar). Asta-i legea PSD-ului (vezi cazul actual al jigodiei Nicolicea) de la infiintare.

  2. Oare exista posibilitatea de a intra in vreun partid politic daca nu esti inculpat, infractor condamnat cu executare sau cu suspendare ? Atunci cind judecatorii condamna (mai ales cu suspendare) de ce nu pot interzice si anumite drepturi infractorilor ?

    • Nu ! Mai bine votati marele, noul PNL, fostul PDL ! Aici nu-i niciun penal, cu exceptia celor penali !

  3. PSD ie singurul partid deocamdta condus de un penal cu sentinta definitiva ,oricit lati imbrobodi si farda tot penali sint si ramin ,nu au nici un pic de coloana vertebrala macar sa se retraga din fruntea partidului .DECI PSD PARTID DE PENALI !!!!

    • … un studiu dat publicităţii de către OIFPCA, arată că în funcţie de numărul de dosare penale şi de corupţia la cel mai înalt nivel, arată că în ultimii 5 ani “la loc de cinste” (adică primul !!!) se situează PDL (actual PNL) cu peste 65 %. Următorul, PPDD – 51 %, PMP – 47, PSD – 28 %, ş.a.m.d …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*