Minor din Petrești cercetat pentru uciderea animalelor – A fost identificat din imaginile postate pe o rețea de socializare

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un minor din Petrești, ca persoană bănuită de comiterea unor fapte de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept.

oanceaLa data de 04.05.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş s-au sesizat cu privire la faptul că pe reţelele de socializare şi în presă au apărut imagini în care un tânăr aplică unui câine, rele tratamente.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe tânărul din imagini, fiind vorba de un minor, în vârstă de 14 ani, din Petreşti.

CITEȘTE ȘI: VIDEO cu puternic impact emoțional. Un tânăr din Alba, acuzat că ucide câini în chinuri groaznice

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, faptă prevăzută de art. 25 din Legea 205 din 2004 privind protecţia animalelor, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a minorului.

4 Comentarii

  1. Va rugam sa urmariti evolutia anchetei si sa ne informati asupra masurilor luate de autoritati. Acest minor trebuie institutionalizat intr-un fel sau altul…comportamentul lui denota un stadiu avansat de psihopatie..

  2. Legea e lege si trebuie respectata. Si daca tot vorbim de lege, ar trebui ca politistii sa se implice si in amendarea celor care transforma spatiul public in cos de gunoi personal, asezand castroane infecte, peturi cu apa, custi insalubre care atrag sobolani si gandaci. Animalele nu se cresc pe strazi, prin parcuri sau in jurul blocurilor. Exista legi clare care reglementeaza curatenia spatiului public, legi pe care – din pacate – anumite persoane nu le respecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*