Concursul organizat de MAI: 70 la sută dintre candidați au promovat proba sportivă  

70 la sută dintre candidații pentru posturile de agenți de ordine publică au trecut în prima zi proba sportivă la concursurile de angajări în cadrul MAI.

politistiMajoritatea candidaţilor pentru posturile de agenţi de ordine publică, 70%, a trecut în prima zi proba sportivă la concursurile de angajări, din sursă externă, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit MAI, din cei 1.826 de candidaţi programaţi la proba sportivă în toată ţara, în cadrul concursurilor de angajare din sursă externă organizate de MAI, au promovat 1.329 de candidaţi, adică 70% din aceştia.

La începutul lunii mai, mai puţin de o treime din cei 26.155 de candidaţi au trecut de probele eliminatorii.

Pentru concursurile pentru reîncadrare a foştilor angajaţi ieşiţi din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi în Poliţia Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Aici, dintre cei 1.885 de candidaţi înscrişi vor merge mai departe 877, după ce au trecut probele medicale şi testarea psihologică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*