Cerc de scriere creativă, la Biblioteca Județeană Alba. Tinerii care vor să se afirme în lumea scrisului, așteptați la eveniment

Joi, 26 octombrie 2017, ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, sub motto-ul: „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” toți cei care au abilități în domeniul scrisului sunt așteptați să-și prezinte propriile creații.

Cercul de scriere creativă VERBUM a luat ființă din dorința inițiatorului Silvan Stâncel, de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în arta scrisului în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. Întâlnirile cercului au devenit în timp adevărate evenimente literare  destinate nu numai celor ce simt că au abilități de scriere creativă și doresc să aibe un barometru real al propriei valori ci și prietenilor lor, iubitorilor de lectură și tuturor celor ce iubesc cultura și arta în întregul ei. Cercul de scriere creativă VERBUM a adunat deja la biblioteca județeană un nucleu de tineri scriitori valoroși fiind publicată și lansată în luna octombrie prima producție literară a cercului: romanul polițist ,,Un risc asumat”, autor elevul Petre Paul din Alba Iulia.

În cadrul cercului sunt prezentate încercările literare și artistice ale fiecăruia, sunt dezbatute într-un cadru prietensc creațiile fiecăruia, sunt găsite și aplaudate sau corectate punctele tari și punctele slabe și sunt sprijinite în vederea publicării acele creații care reușesc să stârnească interesul și aducă plus valoare.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017, al bibliotecii- 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum/ Proiect de management 2017-2020. Acesta are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*