iPhone X, în magazinele Vodafone România

Clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru iPhone X începând de vineri, 27 octombrie pe vodafone.ro și în magazinele Vodafone România, acesta fiind disponibil în magazine începând de vineri, 3 noiembrie 2017.

 iPhone X dispune de un design superb din sticlă şi oţel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învăţare artificială, realitate augmentată şi experienţe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless şi Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare şi sigură de deblocare, de autentificare şi de plată.

Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime şi dispune de Animjoi, captând şi analizând peste 50 de mişcări diferite ale muşchilor faciali pentru a oferi viaţă emoji-urilor într-o manieră nouă şi amuzantă. Camera principală este complet nouă şi dispune de stabilizare optică dublă a imaginii şi include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătăţit proiectat de Apple, precum şi funcţia Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi clipuri uimitoare.

Sticla de pe faţa şi de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver şi space gray.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*