Volei Alba Blaj o va întâlni pe CSU Medicina Târgu Mureş în sferturile de finală ale Cupei României

Volei Alba Blaj, deţinătoarea eventului naţional va întâlni în sferturile de finala ale Cupei României pe CSU Medicina Târgu Mureş, dispută tur-retur programată pe 27 noiembrie 2017 şi 17 ianuarie 2018.

Celelalte întâlniri sunt CSM Lugoj – CSM Târgoviște, Știința Bacău – Universitatea NTT Data Cluj şi ACS Agroland Timișoara – CSM București. Federația Română de Volei a decis să păstreze, în mare parte, sistemul de desfășurare din sezonul trecut, însă a renunțat la semifinalele tur-retur, revenind la Final Four (va avea loc pe 27 și 28 aprilie 2018, la feminin, respectiv pe 5 și 6 mai 2018, la masculin).

Miercuri au avut loc primele două meciuri din ediția 2017-2018 a Cupei României la volei feminin, în urma cărora s-a definitivat programul sferturilor de finală. La doar patru zile după meciul de campionat, Dinamo București a pierdut din nou în fața lui ACS Agroland Timișoara, scor 0-3, iar Universitatea NTT Data Cluj a eliminat-o pe ACS Penicilina Iași, victorie cu 3-1. Reamintim că CSM Lugoj și CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș au avut noroc la tragerea la sorți și au ajuns fără joc în faza sferturilor de finală, la fel ca primele patru clasate din campionatul precedent, exceptate prin regulament de la primul tur. . Deținătoarele trofeului sunt CS Volei Alba-Blaj, la feminin, și Arcada Galați, la masculin.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*